• Meghízhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő/úr.Az lenne a kérdésem,ha hajlamos vagyok rá hogy hízzak a fogamzásgátlómtól,ezt sportolással elkerülhetem,vagy a hormonok ellen nincs mit tenni? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás, fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Sportolással sokat segíthet, de inkább az étkezésre kell majd odafigyelni, mert egyrészt megnőhet az étvágy a gyógyszer hatására, másrészt nő a vízvisszatartás, és ez is okozhat súlynövekedést. Ha erre hajlamos, akkor a Yadine, vagy Yasminelle sokat segíthet.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 01:09:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: