• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor(nő)! Február 8-án voltam együtt a barátommal reggel, és elszakadt a gumi. Délután meg is jött a menstruációm. Tavaly volt egy ilyen esetünk, és nem lett belőle baba. A peteérésem félidőben van. Nem vettem be esemény utánit most sem, de egyre jobban elkezdtem aggódni mert utánaolvastam jobban ennek a dolgognak és tudom hogy lehetek terhes. Nos az együttlét után 15 nappal elvégeztem a tesztet negatív lett. Nagyon feszült a mellem, és ideges is voltam. A vártnál 4. nappal hamarabb megjött a menstruációm, most járok a harmadik napnál. Erős vérzésem van minden a megszokottan zajlik. Már a mellem se feszül, és nem is fáj. Ha mégis terhes lennék gondolom ennyi idő után már jelentkeznének a tünetek nem? Ugye megnyugodhatok már? Vagy lehetek még is terhes? Mielőbbi válaszát várom: Köszönettel: Egy 20 éves lány!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Ne aggódjon, most "megúszta". Legközelebb vegyen be inkább egy esemény utáni tablettát, akkor nem kell majd aggódnia.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 11:25:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó