• F.Tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        10napja szedem a fogamzásgátlót amit felírt a nőgyógyász és érdekelne hogy mennyi időn után lehet elhagyni az óvszer használatát az együttlétek során? Tudom hogy némely esetek során gondoskodni kell kiegészítő fogamzásgátló eszközökről,de engem az érdekelne hogyha csak tablettával védekezünk mennyi idő után leszek védett?Eddig semmi gond nem volt,semmi mellékhatást nem tapasztaltam.

        Tisztelettel T.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha a menses első napjától kezdte el szedni a tablettát, akkor 2 hét elteltével a védettség kialakul. Ha nem az első naptól, akkor csak a következő ciklusban.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 21:50:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: