• Yadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/nő

        A nőgyógyászom felirta a Yadine szedését. Tegnap este jött meg a menszeszem de nekem ilyenkor mindig hasmenésem van, és a gyógyszerről is olvastam, hogy vízhajtó hatása lehet. A gyógyszer bevétele után kb 20 percel már hasmenésem volt. Természetesen ezután védekezni fogunk, de mi a teendő ilyenkor, hogy mindig ne menjen ki a gyógyszer, esetleg vegyek be egy másikat??

        Előre is köszönöm válaszát!

        Tisztelettel Kaccso

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy híg széklet nem hasmenés, emiatt nem kell aggódnia. A másik dolog az, hogy a gyógyszer hatására ezek a panaszok is csökkenni fognak.
        Ha többszöri híg széklet van, akkor a védelem nem teljes, pótolni kell a tablettát, és 7 napig kiegészítő védekezést kell használni. De Önnek most 2 hétig még egyébként is kell, mert most kezdte el szedni a fogamzásgátlót, egyéb teendő nincs.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 12:35:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: