• Sumetrolim és fogamzásgátló együttes szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

         

        Vírusos megfázásos tüneteimre Sumetrolimot írt fel az orvos, napi 2x2-t, 5 napig. Emellett Lyndinette 20 fogamzásgátlót is szedek, még 3 darab van a havi adagomból. Azt szeretném kérdezni, hogy az esetleges gyengébb hatás miatt kell-e kiegészítő védekezést alkalmazni, és ha igen, akkor a következő havi adag elkezdésétől újra biztonságos lesz a fogamzásgátló? Vagy mennyi ideig kell még pluszban védekezni?

        Segítségüket köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Az antibiotikum gyengítheti a fogamzásgátló hatását, így alkalmazása alatt és az azt követő 1 hétben alkalmazzon kiegészítő védekezési módszert.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 11:43:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: