• Melyik a legjobb fogamzásgátló módszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Párom harmadik éve szed fogamzásgátló tablettát, ezzel az a probléma, hogy nincsen szexuális "étvágya", szeretném, hogy abbahagyja, én viszont az óvszert nem tudom elviselni, teljesen letörök tőle. Ön mit tudna ajánlani nekünk, ami biztonságos, és egyszerű? Válaszát előre is köszönöm! Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Gábor!

        Meg kell keresni a barátnőjének azt a fogamzásgátlót, amitől nem megy el a szexuális életkedve. Talán  a yasminelle nevű fogamzásgátló lenne jó. Más biztonságos és a fiataloknak való fogamzásgátlási módszer nincs.

        Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 14:27:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó