• Mi lehet a baj?2. A fogamzásgátló a hibás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő!!Ismét én vagyok aki már megkereste korábban azzal a problémával,hogy miért nem kívánom a szexet?!Sajnálom ha nem jól fejeztem ki magam,de én magát a szexet nem kívánom!Azzal nincs baj,hogy nem szivesen látom a párom mesztelenül,hisz minden este együtt fürdünk.Párom azt mondja,hogy az a baj,hogy rendszertelenül szedem a fogamzásgátlót(Regulon).Néha beszedem rendesen utána meg elfelejtem bevenni és össze vissza kapkodom.Azt mondja,hogy felboritottam a hormonháztartásomat.Lehetséges ez?Vagy valami más lehet az oka?!Vagy esetleg az,hogy nemrégiben szedtem antibiotikumot?Kérem válaszoljon!!Előre is köszönöm a válaszát!!Egy 20 éves lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a libidó csökkenés témában

        Kedves Hölgyem!


        A fogamzásgátló tabletta mellékhatása lehet, hogy csökken a libidó. Ha ez olyan mértékű, hogy panaszt okoz, akkor forduljon kezelőorvosához, és kérjen másik készítményt, hátha helyrejön a dolog.
        Az már másik kérdés, hogy ilyen  rendszertelen tablettaszedés mellett simán teherbe is eshet, tehát valahol felesleges azt szednie. Lehet, hogy a védekezést máshogy is meg lehetne oldania, esetleg gondolkozzon el a hüvelygyűrű alkalmazásán is, hiszen azt havonta egyszer kell csak a hüvelybe felhelyezni, így nem felejtené el olyan könnyen.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:50:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: