• Fogamzas gatlo

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno/ur!

        mar egy jo ideje hormon zavar miatt 2 hetig mensrualtam es egy nogyogyasz felirta a dian 35ot amitol meg az nap helyre jottem es azota nincsenek nagyobb problemaim .Azt szeretnem tudni ,hogy a dian megfelelo fogamzas gatlalasra is,mert hallottam oan .hogy mindenki szervezetenek mas kell es lehet hogy megis teherbe esni.Ez igaz?vagy mindegy ,hogy mien gyogyszer csak fogamzas gatlo legyen?Elso napokban mikor szedem elofordul ,hogy hanyingerem van es faj a fejem ,de ritka.Elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        A Diane 35 fogamzásgátló hatása biztonságos, de nem ez a legfőbb indikációs területe, mert ehhez magas a hormontartalma. Valóban minden nő máshogy reagál a fogamzásgátlókra, és néha nehezebben talál magának valaki gyógyszert, mert mind okoz kisebb-nagyobb mellékhatást, amelyek zavaróak is lehetnek.
        A hányinger, fejfájás valóban lehet a gyógyszer mellékhatása. Nem írja, mióta szedi ezt a gyógyszert, de ha több évre tervez, akkor talán érdemes lenne egy alacsonyabb hormontartalmú szerre váltania.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 10:27:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: