• Most kezdett fogamzásgátló melletti hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg negyedik napja szedek életemben először (22 éves vagyok) fogamzásgátló tablettát (Triodena). A második tabletta bevétele után (20:00) négy és fél órával gyomorrontás miatt hasmenés jelentkezett (00:30). Szeretném megkérdezni, hogy szükség van-e emiatt az első levél beszedése után is (tehát a szedéstől számítva az első hónap letelte után) kiegészítő fogmzásgátló módszert alkalmazni? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Tisztelettel: VK

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem, nem szükséges majd kiegészítő védekezés. Hasmenés alatt egyébként a többszöri vizes székletet értjük, az egyszeri híg széklet nem befolyásolja a tabletta hatását.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-02-20 16:25:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: