• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!18 éves vagyok és az lenne a problémám ,hogy rendszertelen a menstruációm vagyis előfordul,hogy kimarad...azonban minél előbb szeretném elkezdeni a fogamzásgátló szedését,mert nem bízom más módszerekben ...ezért Norcolut tablettával szeretném meghozni.A kérdésem a következő,hogy elkezdhetem a fogamzásgátló (Mercilon)szedését azonnal miután megjön a vérzésem a tabletta hatására?Ha igen akkor mennyi idő elteltével nyújt teljes biztonságot?

        Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában


        Kedves Mást szedő!

        Ha nem az előírás szerint szedi a gyógyszert és mindenféle plusz hormonokat szed, hogy meghozza a vérzését attól még nem biztos, hogy jól jár. Ennyire ne szóljon már bele a természet rendjébe, higgye el egy idő múlva a természet megbosszulja. Igenis várja ki a menzesze első napját és akkor kezdje el szedni. Ha két hónap akkor két hónap. A másik, ha csak úgy elkezdi szedni, akkor a következő levélig nem lesz 100% hatás.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-21 22:57:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr/doktornő! 20éves koromban kezdtem el fogamzásgátló tablettát használni a nőgyógyászom javaslatára. A bellara nevű gyógyszert írta fel nekem elsőre. 5 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, a szedése alatt folyamatos...
        Tisztelt Hölgyem/Úram! Nem rég a gyógyszertárban nem tudtak olyan fogamzásgátló gyógyszert adni, amit az orvosom felírt. Taisa filmtablettát szedtem. A patikus ajánlott egy másik gyógyszert, ami úgyanazokból az összetevőkből áll. Deciora...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó