• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakértő,

        A kérdésem az lenne, hogy lehetséges e hogy terhes vagyok, a párommal megszakitott védekezést alkalmaztuk, és mindig odafigyeltünk erre. Viszont pár napja azt érzem. hogy eléggé fájnak a melleim...a menstruácóm megérkezéséig meg van 2 hét, más tünetet nem észleltem. Kérem nyugtasson meg hogy nem lehetek terhes.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínűleg csak a peteérés környékén járhat, és az okozhat érzékenységet. Viszont a terhességet megszakításos védekezés esetén nem tudjuk kizárni, hiszen az előváladékban is van hímivarsejt, attól meg teherbe lehet esni. Mihamarabb keressen fel egy nőgyógyászt, akivel a lehetséges fogamzásgátló módszereket megbeszélhetik, mert a nem kívánt terhességnek sokkal komolyabb következményei is lehetnek.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-18 16:39:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: