• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!

         

        Fogamzásgátlással kapcsolatos kérdéseim lennének. Amióta szedek fog.gátlót, egyszer fordult elő, hogy hamarabb jött meg 2 nappal, minthogy elfogyott volna a 21 szem, és egyszer volt közti vérzésem. Most 4 szem maradt még, és nekem a mai napon megjött. Előző ciklusban viszont az utolsó pár tabletta beszedésénél beteg voltam, kicsit hasmenésem volt, de nem hánytam, és a hasmenés sem volt olyan vészes. Kicsit aggódtam is, hogy mi lesz, és most nem igazán tudom, hogy szedjem tovább, tarsak e szünetet, vagy egyáltalán védett vagyok-e?. Válaszát előre is köszönöm

         

        Kiscsillag

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kiscsillag!


        A hasmenés már elég régen volt, azóta a tabletta hatása teljes. Szedje végig a fogamzásgátlót, nem kell szünetet tartania. Amennyiben a következő menses is hamarabb jönne meg, érdemes elmennie egy nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy gyógyszerváltásra van szükség.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-16 22:03:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: