• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        02.12-én nem védekeztem.Azt szeretném tudni,hogy hány nap után mutatja ki a midstream teszt az eredményt?Ha terhes lennék az abortuszon kivül lenne-e más lehetőség,esetleg gyógyszer?

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A nem védett eseményt követően 72 órán belül be lehet venni egy tablettát, és elvileg az véd a terhességtől. Ha ez az idő eltelt, akkor a vélt eseménytől számított 10 nap után lehet megnézni a tesztet és a 14-ik napon már biztos eredményt ad, hogy az adott eseménytől terhes lett-e vagy sem. A másik, hogy onnantól viszont csak a terhesség megszakítás van.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 23:55:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: