• Bízhatok a tablettában, vagy lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt hét kedd (febr 3.)óta szedem a Yadine tablettát. (Eddig még sosem szedtem fogamzásgátlót) A menstruációm első napján vettem be az első szemet, a tájékoztatónban az áll h ilyen esetben már azonnali védelmet biztosít a gyógyszer.Minden tablettát közel azonos időben vettem be. Febr. 8.án elmúlt a vérzésem és másnap (febr. 9.én) együtt voltunk óvszer nélkül, de nem ment el bennem. Fenn állhat terhesség ebben az esetben , vagy bízhatok a gyógyszerbe? Nem szeretnénk kis babát. :( De sajnos buli után ittasan nem mindig dönt helyesen az ember :( Ráadásul most pecsételő vérzés jelentkezett :S... Remélem nem azért mert a tabletta nem kezdett még hatni ...

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Félős!

        A fogamzásgátló a menzesze első napjától kezdve kell szedni és persze attól a naptól védettséget is ad. Szerintem bízhatnak a gyógyszerben, mert így nem lehet terhes.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-14 00:02:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: