• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő !

        Az a problémám lenne, hogy 5 napig szedtem egy1000mg-os antibotikumot ám az orvos tanácsát megszegve csak napi 2-szer vettem be,és az utolsó nap már csak egyet . Természetesen ezalatt is szedtem a fogamzásgátlót, és 1 alkalommal együtt voltam a párommal,de fogamzásgátlón kívül más módszert nem alkalmaztunk.Tudom, hogy az antibotikum csökkentheti a fogamzásgátló hatását , de szeretnék erről egy orvosi véleményt is kérni.

        Megértését köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Az antibiotikum szedése alatt is, és az azt követő 1 hétben kiegészítő védekezést kell alkalmazni, mert a tabletta hatása csökkenhet.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 22:40:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: