• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hónapja szedek Lindynette 20-at! Mostanában nagyon könnyen elzsibbad a lábam, pontosabban a térdemtől lefelé! A betegtájékoztatóban az van hogy ha zsibbadás jelentkezik a test bármely részén abba kell hagyni azonnal!
        Milyen jellegű zsibbadásra kell itt gondolni, vagy mennyi lehet a zsibbadások "mennyisége" amíg nem kell rosszra gondolnom! Most kb egy héten 2-3 nap zsibbadok naponta egyszer kétszer!
        Nem volt vérvételem mikor felírták,lehet hogy valami bajom lett a bogyótól?

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Hölgyem!


        Mivel az Ön esetében nem egy új panaszról van szó, ezért javaslom keresse fel a gyógyszert felíró orvost mihamarabb. Sajnos nem lehet megmondani ennyiből, hogy mi okozhatja a zsibbadást. A vérvételt pedig érdemes lenne pótolnia.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-07 16:07:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: