• Dr. Juhász A. Gábor részére folytatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kreatinin enrimatikus  61 UMol/l. Carbamid nitrogén 1,80 Mmol/l. Vizeletfehérje 0,10 g/l. Vizelet fehérvérsejt negatív. Vizelet ubg normális. Vizelet bilirubin negatív. Vizelet keton negatív. Vizelet vegyhatás . 5,5. Vizelet fajsúly 1015. Vizelet nirtit negatív. Vizelet vér negíatív. Vizelet glükor 0,10 mmol/l. Vizelet üledék telve laphámsejttel.

        Ennyi lenne, azt én is láttom,hogy az eredméyneimben 9 eredmény nem jó.De ezen kívül nem értek hozzá sajnos.Mit tudna nekem javasolni,hogy melyik gyógyszert szedjem,ha egyáltalán szedhetek?A vérképemből kiderül,hogy trómbózis hajlamom van e?Kiemelném mégegyszer,hogy 14 hónapig szedtem a Mercilont,és 2 hete nem szedem,szóval nem tudom az befolyásolja e a vérképet.Mennyi időbe telik még kiürül a szervezetemből?Mielőbbi válaszát várom azért,mert nagyon érdekel mit mondd Ön és mit mondd az orvosom,mert mondtam neki h a Yasminelle vagy valami más lehet jobb lenne és nekem esett,hogy mit gondolok az jobb lesz.Nem tudommiért nem akar váltani,biztos erre kap támogatást vagy nem tudom.És doktor Úr előző levelemben javasolta hogy a hüvelytől a végbélig terjedő repedéseket főleg a gáton is ösztrogén tartalmú kenőccsel kenjem,ilyet tudok venni vény nélkül a patikában?Az orvosom akihez járok azt mondta hogy ezek a repedések nem a tabletta miatt vannak és nem befolyásolja,hogy ne használjam ezeket a intim mosakodókat hanem csak a régi baba szappant és nem lesz problémám.Ön erről mit gondol?Szerintem a tabletta miatt jöttek ki ezek mert előtte nem volt semmi iylen panaszom és azóta folyamatosan de ezeket már leírtam önnek egy korábbi levelemben.

        Köszönettel: M. Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a lelet értékelése témában

        Kedves Adrienn!

        Vérvételi leletei között semmi durva eltérés nincs, kicsit alacsony a hemoglobin szintje (vérszegény). Ezekből a leletekből az nem derül ki, van-e trombózis hajlama. Én általában nem szoktam beleszólni, ki melyik tablettát szedi, és ha valamely gyógyszerrel nincs panasz, nem is szoktam senkit átállítani másra. A repedésekre recept nélkül az Ovestin nevű krémet tudja megvenni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


        A kérdésre a választ a
        www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-02 21:10:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 20:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó