• Hogy váltsak át a másik gyógyszerre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő!
        Gracial tablettáról fogok átváltani Yadine-ra. Gracialból hátra van még 4 szem. Kérdésem az lenne mikor kezdjem el szedni a Yadine-t hogy a védelem ne gyengüljön és ne kelljen kiegészítő védekezést alkalmazni. Kezdjem szedni a 6 nap szünet után vagy a megvonásos vérzés első napjától esetleg egyáltalán ne is hagyjak szünetet? Ön mit tanácsol?
        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyógyszert úgy kell váltani, beszedi a 22 szem Gracialt, majd 6 nap szünet és a hetediken elkezdi a Yadine-nal. Azt szedi 21 napig, majd 7 nap szünet és a nyolcadikon folytatja a következő levelet, így nem szűnik meg a fogamzásgátló hatás.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-30 22:05:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: