• Fogamzásgátló Diane 35

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr /Doktor No!

        20 éves lany vagyok es egy hónapja kezdtem el szedni a Diane 35 tablettát az akés borproblémaim miatt.Az elso hónap utan mintha rosszabb lenne az arcom ,mint eddig ..mennyi idon túl hat a a borproblémákra ? A mellékhatásoknal olvastam , hogy kerulni kell a dohanyzást, én alkalmankent ragyujtok, ez miért lehet baj ?Illetve mennyi esély van arra , hogy meghizzak ettol a gyogyszertol ?

        Elore is koszonom  a válaszát

        Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        A fogamzásgátló tabletta szedése előtt ellenőrizni kell, hogy nincs-e fokozott hajlama a trombózisra, és emellett lehet nagyobb jelentősége a dohányzásnak is, mert fokozhatja a hajlamot ez is. Az alkalmankénti dohányzás nem befolyásolja ezt.
        Kb. 5-6 hónap alatt fejti ki hatását a gyógyszer, ezen idő alatt várhatjuk, hogy javul a bőr állapota. Hízásra hajlamosíthat minden fogamzásgátló, van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. Elsősorban az étvágy nőhet meg, ezért érdemes a helyes táplálkozásra odafigyelni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 11:51:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: