• Diane 35 hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/nő!

        Én 4évig szedtem a Lindynette 20at, de 21 éves korom ellenére is nagyon zsíros és pattis,aknés a bőröm.Elmentem nődokihoz aki problémám orvosolására felirta a diane 35-öt.simán ment az átállás,semmi köztivérzésem nem volt.ö azt mondta nekem szedjem ezt 3-4 hónapot utána felesleges mert attól szebb már nem lesz a böröm töle mint amit 3-4 hónapig elértem vele.utána a yadinet ajánlotta.ez még oké is nekem a baj az h a böröm most csunyább mint valaha tele vagyok piros pattikkal és gyulladt kinyomhatatlan gombóckák is jelentkeznek.ez mitöl van?elvileg szebbnek kéne lennie nem?ja és lassan végzek az elsö levéllel kb 3 hete szedem a dianét.ön mit javasol?

        köszönöm elöre is mert már nagyon meg vagyok ijedve....

        WEBBeteg szakértő válasza a Pattanásos bőr témában

        Kedves Hölgyem!


        A zsíros, pattanásos bőrre valóban a Diane 35-öt szokták adni, a bőrgyógyászok is, kb. 5-6 hónapos időszakra. előfordulhat, hogy átmenetileg romlanak a tünetek, de a várakozás helyett (vajon mikor lesz jobb?) mégis inkább egy bőrgyógyászati vizsgálatot javasolnék. A vizsgálat után lehet másik készítményt is javasolnak, ami javítja a bőr állapotát. Igyekezzen ne nyomkodni addig sem, mert könnyen okozhat hegesedést a sérülékeny, gyulladt bőrön.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-27 21:40:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: