• Gestomix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktornő! Cypromix nevű fogamzásgátlót szedtem fél évig és híztam 10kg-t.Gyógyszert váltottam. A nőgyógyász a gestomix nevű gyógyszert írta fel, de erről még nem hallottam soha. Mit lehet tudni róla? Ha a másiktól híztam ettől nem fogok, miben más ez? A cypromix előtt 2évig tri regolt szedtem annál nem volt semmi mellékhatás nem azt kellenne inkább megint szednem vagy olyat ami ehhez hasonlít? Ha igen tudna valamit javasolni? Válaszát előre is köszönöm! Bettina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában


        Kedves Bettina!

        1-miért kellett a bevált, panaszt nem okozó gyógyszert leváltani? (Tri-regol)
        2- A Gestomixet én sem ismerem, de a kolléga biztosan tud Önnek válaszolni a kérdésére, miért ezt.

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-04 00:46:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: