• Fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Régebben évekig szedtem fogamzásgátló tablettát. Tavaly áprilisban hagytam abba. Szeretnék újra gyógyszert szedni, mert bízom ebben a módszerben, és számomra nem okozott soha problémát. Korábban a Lindynette 20 gyógyszert szedtem. És van is jelenleg itthon nekem egy teljesen új felbontatlan dobozzal. Viszont amióta nem szedek gyógyszert elég rendszertelen a menzeszem. Egyik hónapban megjön, aztán nem. Így nem tudom elkezdeni a gyógyszer szedését. Jelenleg december óta nem jött meg. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez esetben mit lehet tenni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel
        Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Kedves Hölgyem!


        Javaslom menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol ellenőrizhetik, van-e a panaszok mögött valamilyen rendellenesség, pl. egy petefészek-ciszta. Szükség esetén gyógyszeres is meg lehet hozni a mensest, és a 3. napon a hormonszinteket is lehet ellenőrizni. Így kezelőorvosával lehetősége nyílik a tablettaszedést is megbeszélni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-24 00:52:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: