• Miért történik ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Barátnőm Belara-t szed 9. Hón-ja. A 6. levél után nem jött meg neki. Azt hittük terhes, nem lett, de kimaradt neki. A köv hónapban normális volt minden és most ismét ott tartunk (8. levél után) hogy késik neki. Miért?

        Fontos hogy most ebben a hónapban beleélveztem!(most volt az első alkalom a 20hónapos kapcsolatunkban)Terhesség kizárható nem?Mi okozhatja ezt?A lényeg az egészben hogy alap dolog hogy a tabi ettől is véd éppen ezért van ..de elvileg az lenne a természetes hogy a tabi megvéd és egyben szabályoz is,nemigaz? Megint megy a para a terhességen.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Aggódó Barát!

        Ha minden tablettát időben bevett a barátnője, akkor nem kell izgulni. Ha esetleg felmerül, hogy hiányosság történt, azért egy terhességi tesztet érdemes elvégezni. Tudni kell, hogy a fogamzásgátló tabletta mellett előfordulhat rendszertelen vérzés is, egy-egy hónap kimarad, néha megjöhet korábban, esetleg később. Amennyiben ezek a problémák rendszeressé válnak, érdemes felkeresni a gyógyszert felíró orvost, hogy egy ellenőrző vizsgálat is történjen, hogy megállapíthassák, nincs-e valamilyen eltérés a háttérben.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-23 10:36:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: