• Lindynette 20 fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A Lindynette 20 fogamzásgátlót szedem. Bevétel után másfél órával hánytam.. Utánaolvastam, a tájékoztatóban 4 órát ír a felszívódásra. Ez két napja voltl, azóta szedem rendesen, de azt a szemet nem pótoltam. Ilyen esetben biztonságos a szex, vagy inkább védekezzünk máshogy? (Ciklus elején vagyok.) Ezenkívül még érdeklődni szeretnék, hogy az mennyire kockázatos a Lindynette 20 fogamzásgátló esetében, ha 21 szemből csak 20-at veszek be? (utolsót nem) Válaszát előre is köszönöm! Szandi

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Mindenképpen javaslom, hogy a nem pótolt szem miatt legalább 1 hétig használjanak más fogamzásgátlási módszert is. Az utolsó szem gyógyszer kihagyása nem olyan nagy probléma, nem tudom, vajon miért szeretné így szedni. Ha eltolni szeretné a napokat, máshogy is lehet, írjon nekünk bátran, és segítünk.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-21 15:02:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: