• Menstruáció elmaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr!

        2009. december 7-én vettem be az utolsó fogamzásgátló gyógyszeremet(Novynette), mivel a férjemmel nagyon szeretnénk babát. December 12-én aztán meg is jött ahogy szokott, ám kevesebb ideig csupán 4 napig tartott, és sokkal kevesebb is volt a vérzés. A peteérés időszakában aztán aktívabb nemi életet éltünk. Az ovuláció napján jelentekett egy kis narancssárgás- baránás folyásnak mondható valami. Január elejeóta fáj a mellem a hónaljamnál, valamint érzékenyebbek a mellbimbóim is. 5 napja kellett volna megjönnie. Érzek menstruációra utaló fájdalmakat a méhem körül néha, mintha meg akarna jönni. Csináltam 3 tesztet is (reggeli vizeletből is), de nem mutatott terhességet. Vajon a gyógyszer miatt lehetséges a késés? Teherbe mikor eshetek ha rendszertelen a vérzés? Nagyon szeretnénk a babát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Fogamzásgátló tabletta kihagyása után gyakran fordul elő vérzéskimaradás, rendszertelen vérzés. Legyen türelmes, amennyiben néhány hónapon belül nem rendeződik a ciklusa, keressen fel egy nőgyógyászt.
        A terhesség fogamzásgátló használata nélkül sem sikerül elsőre, azért általában néhány hónap eltelik, de akár rendszeres menses mellett egy év is eltelhet, általában ekkor javasolt részletesebb kivizsgálás, úgyhogy ne izguljon, van idő még.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 08:42:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 18:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó