• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az első levél fogamzásgátlón vagyok túl, most tartok a 3. gyógyszermentes napomon!
        Nem jelenkezett még rendes menstruációm a 3 nap alatt csak ma a 3. napon barnás váladékom! Volt már valakinek ilyen? Ez át fog alakulni rendes vérzéssé? Ha nem akkor normális hogy nem jelentkezik menstrució az első levél után?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        A megvonásos vérzés általában nem azonnal az első tablettamentes napon jelentkezik, hanem néhány nap eltelik, és utána. Az nem probléma, hogy csak barnás váladékozást tapasztalt, az is vérzés már, csak kevés alvadt vér, ezért barnás. A tablettaszedés ideje alatt a menses kevesebb, kevésbé fájdalmas, és rövidebb ideig tart, mint a fogamzásgátló szedése előtt, ezért nem kell olyan mennyiségű vérzésre számítani, mint korábban.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-15 13:12:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: