• Mirena

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!

        Köszönöm a Mirena okozta parametritisre adott válaszát. Az antibioticumok elfogytak, a vérzés megszűnt,sokat javult a közérzetem, de állandó hőemelkedésem van, (37,1-37,3) az orvos azt mondja nincs gyulladás, de alhasi fájdalmat, puffadást még mindig érzek. Nem tudom, hogy ez elmúlik majd, vagy mégis csak menjek vissza a nőgyógyászhoz? Legutóbb egy kisebb cistát is találtak.Aggódom, hogy estleg fellobbanhat a gyulladás. Jogos, vagy csak "parázom"?  Tisztelettel megköszönöm a válaszát!  

        WEBBeteg szakértő válasza a Mirena témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, vajon a cisztát hol találták, és mekkora volt, ezért ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni. Remélhetőleg az antibiotikumos kezelés meghozta a várt eredményt, de mindenesetre ha nem csökkennek a panaszok, forduljon ismét kezelőorvosához egy vizsgálatra.
        Amit még javasolni tudok, hogy vegyen fürdősót, és kamillát, és kellemes meleg ülőfürdőt alkalmazzon, hátha ez alkalomszerűen segít enyhíteni panaszait.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 08:43:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: