• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni hogy fogamzásgátló túladagolásnak milyen mellékhatásai lehetnek? A problémám onnan adódik hogy az ünnepi napok hevében egyik este elfelejtettem bevenni a napi fogamzásgátló adagomat. Észrevettem a késést és pár órás késéssel bevettem az egyik napi adagot. De sajnos nem gondoltam végig a dolgot és ijjedtemben bevettem a még nem aktuális aznapi adagot is az felejtett tabletta pótlása mellett, mert hirtelen azt hittem hogy már másnap este van. A Harmonet nevű tablettát szedem, de a betegtájékoztatóban leírt egyik mellékhatást sem érzékeltem magamon. Most az érdekelne hogy a fogamzásgátló biztonsága/hatás szempontjából ez hogyan hat ki rám? Úgy gondoltam hogy szedem még egy hétig a tablettát és utána újra folytatnám a nemi élet folytatását a barátommal. És az lenne a kérdésem hogy egy hét múltán biztonságban érezhetem magam a fogamzásgátló hatása felől? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Túladagolásról az Ön esetében nem beszélhetünk, de, tekintettel arra, hogy kimaradt egy tabletta (<12 óra?), 1 hétig kiegészítő védekezés mindenképpen megnyugtató. Egyéb baja Önnek ettől a kis keveréstől nem lesz:)

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

           



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 14:36:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: