• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr! Fogamzásgátló tablettát szedek. Péntek este fél8kor bevettem a gyógyszert, és kb fél9körül görcsösen fájt a hasan, és híg volt a székletem. Másnapra elmúlt a hasfájásom. Szombaton 7kor bevettem a következő tablettát. Hajnali 2kor a párommal megkívntuk a szexet. Még mielőtt elment volna kivette a hímvesszőjét. Ön szerint csökkent a fogamzásgátló hatékonysága? Szükséges esemény utáni tablettát bevennem. Köszönöm türelmét!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben nem volt több alkalommal híg széklet, akkor nem valószínű, hogy csökkent volna a védelem. Ha még reggelig több alkalommal is volt hasmenése, javasolt 7 napig kiegészítő védekezést alkalmazni, mert a tabletta hatása csökkenhet, így szóba jön az esemény utáni tabletta is. Ebben az esetben forduljon nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 14:53:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: