• Menszesz és a Yadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel üdvözlök mindenkit! Kérdésem a következő lenne: a barátnőm yadine-t szedett és abbahagyta az utolsó menstruációja után rögtön aktus volt . Most késik neki a menszesze. Korábban az abahagyás után szintén hasonló eset állt fennt és abbahagyás után pár napig még védekezés nélkül voltunk intim kapcsolatban. 1 hetes csúszás után megjött neki és semmi probléma nem volt. Most ismét késik neki. Lehet hogy ez most "normális" és nemkell aggódnom a terhessége miatt és neki sem vagy a tabletta abbahagyás után ennyire nemvédene semmit? A tabletta használati útmutatójában tudtommal 2 hét kiürülési idő van ami kb 1 hét menstruáció +1 hét teljes kiürülés. Pontos téjékoztatást szeretnék ezügyben kérni önöktől. Köszönettel Sanyi

        WEBBeteg szakértő válasza a mensruáció témában

        Kedves Sanyi!

        A tabletta kiürülése kb. 1 hónap, de azért kell minden nap (21 ) szedni, mert igy van meg minden nap a szükséges hormonkoncentráció.1 nap kimaradás már petesejt érést okozhat. Csináljon terhes tesztet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 21:37:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: