• Pharmatex és óvszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 18 éves lány vagyok, körülbelül fél éve élek szexuális életet, eddig mindig óvszerrel védekeztünk. Sajnos nagyon izgulós, idegeskedős típus vagyok (ez nem csak a nemi életemre igaz), ezért úgy döntöttem, hogy az óvszer mellé használnám a pharmatex hüvelytablettát - illetve használom, ha bírja a hüvelyem, mert eddig még nem használtam. Szeretném megkérdezni, hogy ez a "kettős" védekezési mód mennyire biztonságos, illetve hogy a pharmatex hüvelytabletta nem károsítja-e az óvszert. Tablettát nem szeretnék szedni, ezért választottam ezt a védekezési módot. Köszönettel: Kiss Laura

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Laura!

        Szerintem sokkal több biztonságot és persze nyugodt percet ad, ha fogamzásgátlót szed. Persze ki lehet próbálni a Pharmatexet az óvszer mellé, de lehet, hogy tényleg csípni fog. Boldog Új évet!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-03 11:31:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: