• Menszesz kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/asszony!

        Yasminelle fogamzásgátlót szedek (5 hónapja), a gyógyszerszünetben nem jelentkezett a megvonásos vérzés (eddig mindig jelentkezett). Lehetséges, hogy terhes vagyok? (Minden tablettát bevettem, használati utasításnak megfelelően.)

        Köszönettel egy aggódó lány

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, megvonásos vérzés témában

        Kedves Aggódó Lány!

        Mivel a gyógyszer hatását más is befolyásolhatja (hányás, hasmenés, egyéb gyógyszerek szedése), így mindenképpen terhességi tesztet kell csinálni, ha kimarad a menses. Egyébként nem kell egy kimaradás miatt aggódni, még a fogamzásgátló mellett is előfordulhat ez, ne izguljon.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-04-13 22:43:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: