• Fogamzásgátló váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Előre is szeretném megköszönni a válaszokat, amivel már sokat segítettek nekem. Viszont szeretném még a segítségüket kérni, Belara fogamzásgátlót most kezdtem el szedni, de ez magasabb hormontartalmú amit eddig szedtem (lindynette 20) azóta is rossz a közérzetem, szinte evési rohamaim vannak, a yadine-t írattam fel, kérdésem az lenne hogy kezdjem el szedni a yadine-t? végig szedem a belarából a 21 szemet utána 7 nap gyógyszermentes nap következik, a 8dik napon elkezdhetem szedni a yadinet? vagy válhatok egyből?szükség lesz más védekezési módszerre is?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, jól gondolja. A 8. napon a Yadine-t kezdi el szedni, kiegészítő védekezés nem szükséges.

        Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-02 12:50:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: