• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Lindynett 20-as fogamzásgátlót szedek. A tegnapi nap folyamán nem vettem be a gyógyszert. Ma vettem észre mikor bevettem a mai adagot. A kérdésem az lenne hogy a kimaradt gyógyszert mikor szedjem be?esetleg a holnap nap folyamán vegyek be 2őt 12 óra különbséggel vagy folyamatosan szedjem tovább egy nappal megtoldva? Ekkora a következő levelet szintén 7 nap után kell kezdeni, vagy elég 6 nap és akkor marad a beállt ciklus? A gyógyszert körülbelül 10 hónapja szedem.Eddig nem volt vele ilyen vagy más problémám. Az új levelet 3 napja kezdtem el szedni és a 2. nap maradt ki. Előre is köszönöm válaszát és segítségét! Tisztelettel:Karolina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Karolina!

        Amennyiben a tabletta kihagyása után vérzés nem jelentkezett, ne vegye be a kimaradt tablettát, de 2 hétig  kiegészítő védekezés indokolt, és a tablettát szedje tovább.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-18 23:03:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: