• Nuvaringról!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr/Nő! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a Nuvaringet használtam már elég rég óta. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, de most 1 hónapja nem használom, mert gyermeket szeretnénk a férjemmel, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő eltelte után próbálkozzunk, úgy, hogy a gyermeknek ne legyen semmi baja, mert eléggé félek, hogy nehogy beteg gyermekünk szülessen! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!

        A hatóanyag kiürül hamar a szervezetből, és 1-2 ciklus alatt a méhnyálkahártya is eléri a korábbi vastagságát. Előfordulhat, hogy rendszertelen lesz a menses néhány hónapig, ez esetben javaslom kezelőorvosának felkeresését.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 14:41:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: