• Terhesség jele?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno.Dillemaban vagyok,attol tartok nehogy terhessegre italo jeleim legyenek.Oktober kozepen nemi eletet eltunk a baratommal,es egy kis gond adodott,kilukadt az ovszer.Bevettem a Posztinor2tablettat,es a menstruaciom megjott a kovetkezo honapban rendesen.November23an,a menstruaciom4.napjan ujra kozosultunk,sajnos ismet gond volt az ovszerrel:(de nem volt benne semmi spermium,csak az elovaladek.Ra egy hetre rosszul voltam par napig3-4napig,hanyinger,etvagytalansag es balfelol kis alhasi fajdalmam1-2alkalommal.Megcsinaltam egy tesztet es negativ volt.Kozben hatalmasan idegeskedtem,lehetnek ezek a terhesseg jelei?Mikor jelentkeznek a terhesseg jelei?Utalhatnak a nalam fellepo dolgok a terhessegre?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Várja meg nyugodtan a következő mensest, és ne idegeskedjen. A terhesség valószínűsége nagyon alacsony, és a leírt tünetek is inkább a nyugtalanság miatt alakulhattak ki. Amennyiben nem jönne meg a vérzése, 1-2 hét múlva végezzen el egy terhességi tesztet ismételten.
        Javaslom, forduljon egy nőgyógyász szakorvoshoz, és beszéljék át a fogamzásgátlási lehetőségeket, hogy megtalálhassák az Önnek megfelelő módszert. Így biztonságosan el tudja kerülni a nem kívánt terhességet, és nyugodtabb is lenne az élete.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 08:56:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: