• Fogamzásgátló tabletta váltása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Zsirai László Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni, csütörtökön fogy el a régi tablettám( Tri-regol) és pénteken váltok, a Yadine-t kezdem el szedni. Azt szeretném Öntől megtudni hogy így most ebben a hónapban nem lesz menstruációm egyáltalán? Csak majd a Yadine 21.szem után lesz vérzés a 7 tablettamentes nap alatt? Ez okozhat valamilyen problémát hogy ilyen sokáig nem lesz vérzés? Nagyon várom válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Váltós!

        Valtani úgy kell, hogy megvárja a 7 nap szünetet és a nyolcadikon folytatja az új levelet. Most mivel nem így csinált van védelem, de lehet, hogy az első levél alatt végig vérezni fog.

        Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 14:25:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: