• Antibiotikum és a fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok! Kedden estem át egy vagbél műtéten,ahol vénásan antibiotikumot kaptam,ami elvleg semlegesíti a hormonális fogamzásgátlók hatását egy időre...Milligest nevű antibébit már július óta szedem...mennyi ideig nem véd??? válaszát előre is köszönöm...

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, antibiotikum témában

        Kedves Kérdező!

        Egy pár napig úgysem szabad szexelni, mivel fájni fog a hasa és ez az idő elég.

        Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 13:49:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: