• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő Először is köszönöm a gyors választ az anyajegyekkel kapcsolatos kérdéseimre. Ma vettem észre kint természetes fénynél, hogy tele van a testem szinte minden része apró tűszúrásszerű vérpiros pöttyökkel. Nem voltak ott,pléne nem ennyi,nagyon picik,mesterséges fénynél alig látszanak. Nem tudok róla,hogy bármilyen krónikus betegségem lenne,a torokfájás a leggyakoribb gondom. Most váltottam fogamzásgátlót esetleg ez is közbe játszhat? Semmi egyéb panaszom nincs,csak ezeken a picike kiütéseken akadt meg a szemem. Nagyon zavar,hogy nem tudom mi lehet. A neten utánanéztem,de nem találtam semmit ami beillik a képbe,sok helyen ez a fertőző agyhártyagyulladás egyik tünete,de nem érzem magam betegnek,se láz,se rosszullét,sem fejfájás... Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrkiütés témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet, hogy az új fogamzásgátló okozza a panaszait, de okozhatja akár vírusfertőzés vagy ételallergia is. Ha egyéb panaszt nem okoz, próbálja meg szedni tovább a tablettát. A bőrtünetek fokozódása esetén javasolt bőrgyógyászati vizsgálat, illetve fogamzásgátló tabletta váltás is szóba jön.

        Tisztelettel:
        Dr. Lukács János szülész-nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-16 22:26:11; Megválaszolva: 2011. július 28., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: