• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdéssel fordulok Önökhöz. A gyógyszerem szedésének negyedik és ötödik napján egy-egy alkalommal hasmenésem volt, 12 órával a gyógyszer beszedését követően. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben kell-e kiegészítő védekezést alkalmaznom, vagy nyugodt lehetek, mert a gyógyszer addigra már felszívódott? Köszönettel, Lívia

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Tisztelt Kérdező!

        Hasmenésnek az minősül, ha egymás után többször valaki híg, vizes székletet ürít, tehát en aggódjon. A fogamzásgátló tabletta véd az Ön esetében.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-25 18:56:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: