• Pharmatex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Pharmatex hüvelytablettát kezdtem használni,de szex közben vérezni kezdtem.Két hete hagytam abba a fogamzásgátlót,és azóta egyszer vettem be 72 órás esemény utáni tablettát.Mi lehetett a kiváltó oka a vérzésnek ha egy hete múlt el a menstruációm?A tampon felhelyezése nem okoz gondot vagy a védelemet nem csökkenti ha szex után teszem fel a tampont?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Sex után a Pharmetex használatánál a tampon csökkenti a védelmet.Vizsgálat kell a vérzés miatt.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 19:40:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: