• Tri regol szüneteltetése 4

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Zsirai László Doktor Úr! Nem tudom "mi tévő" legyek,ezért írom meg Önnek hogy én érdelkődtem, és azt hallottam és olvastam hogy váltás esetén nem szabad 7 napos szedési szünetet tartani. A 21. régi tabletta után másnap el kell kezdeni az új tabletta szedését. Így a vérzés kimarad, de a fogamzásgátló hatékonyság folyamatos marad. Természetesen lehet az új tablettát a 8. napon is kezdeni, de így a tablettaszedés első 14 napja még nem biztonságos, ez idő alatt más módon is védekezni kell.Nem tudom mit tegyek, mert Ön mint szakember mást tanácsolt, de én ezeket is szakembertől olvastam.Teljesen összezavarodtam, várom mielőbbi tanácsát és válaszát!Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Teljesen mindegy, mert mindegyik módszerrel megmarad a fogamzásgátló hatás. Nem kell félnie, ha 7 napot hagyott ki akkor is nyugodtan lehet szexelni, mert van védelem, akár hagyott ki 7 nap szünetet, akár nem.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:47:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó