• Mercilon - Sex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! 5 éve szedem a Mercilon tablettát, szünet nélkül. Mindeddig semmi probléma, negatív mellékhatás, panaszom nem volt. Kb. fél éve érzem úgy, hogy szexuális vágyam, szex utáni vágyam szinte teljesen alábbhagyott. Ez nekem nagy problémát jelent, hiszen 23 évesen egy tartós kapcsolatban élek. Utána olvastam különböző fórumokon, és többen jelezték, hogy szintén a Mercilon szedése mellett hasonló jelenségre lettek figyelmesek. Valóban lehet egy fogamzásgátló tablettának ilyen hatása? A párommal, párkapcsolatommal nincs semmi probléma. Javasolja a tabletta váltását? Sok jót hallottam a Yadine tablettáról. Ön mit gondol róla? Várom mielőbbi válaszát. Ui.: Kicsit tartok tőle, hogy a kapcsolaton rovására megy. Köszönöm szépen! Tisztelettel: S.Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a libidó csökkenése témában

        Kedves Mónika!

        Nemcsak a Mercilonnal lehet ez, mindegyik tablettával -a Mercilont akkor senki sem szedné. Pl.próbálja a Yadinet, és ha szintén gond lesz, nem szedhet emiatt tablettát.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-16 22:57:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: