• Tri -regol szüneteltetése 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm szépen a válaszát! A hízás azért volt látványos mert 170cm vagyok és 58kg-ról 65kg lettem(tehát nem vagyok túlsúlyos,félreérthető volt a levelem) pedig szigorú étrendem van mivel gyomorbetegségem van sajnos. Hát ezért volt furcsa a hízás számomra! Mivel 7 éve szedem a Tri-regolt Ön ajánlja a szünetet(ha igen meddig kell)? Vagy szedhetem a tablettát bármeddig(nem lesz bajom tőle, mert ez a tabletta erősnek számít ha jól tudom)?Illetve inkább alacsony a vérnyomásom, így is szedhetném amit Ön ajánlott tablettákat? És ha váltanék akkor hogyan kell átállni a másik tablettára(hogy az biztonságos legyen)? Elnézését kérem a sok kérdésért, de ez fontos lenne számomra. Előre is köszönöm és várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Vérnyomástól félő!

        Természetesen lejjebb nem fog menni a vérnyomása, csak van ilyen hatása is, de persze azért ez nem vérnyomás csökkentő gyógyszer. Tehát nem kell félnie, vagy szünetet tart a tabletta szedésben és leadja a felszedett kilókat, vagy pedig Yasminelle vagy Yadine gyóygszereket szed és persze mellettük próbálja meg leadni a kilókat. A lényeg, hogy kell-e biztonságos védelem vagy sem. Ezt magának kell eldönteni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-17 22:14:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: