• Miért nem jön meg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Fogamzásgátlót szedek, és a gyógyszer mentes 7 napban nem jött/jön meg a menses szerű vérzés. Csináltam terhességi tesztet, de negatív. Elkezdjem a következő levelet a 8.napon, vagy várjak hátha mégiscsak terhesség csak még nem mutatható ki teszttel? Köszönöm szépen a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Nem vérző!

        A fogamzásgátló szedése alatt előfordulhat, hogy a szünetben nem jön meg a vérzés. Ez teljesen normális dolog, és amennyiben rendesen szedte a gyógyszert, akkor nem kell félnie- ilyen előfordul. Nincsen semmi baj és, hogy megint legyen védelem, ahhoz a következő 8. napon el kel kezdeni a gyógyszer szedést. Különben nem lesz fogamzásgátló hatás.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-06 13:57:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: