• Tabletta kihagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Pénteken kimaradt egy gyógyszer.Szombaton vetttem be a következőt folytatólagosan.Vasárnap elkezdtem vérezni.Ez már a negyedik napja es egyre erősebb.Most olyan mint a menszeszem első napjaiban.Ez normális? Meddig tarthat még a vérzés?A párommal vasárnap voltunk utoljára együtt.Nem védekeztünk.Igy is lehetek terhes,hogy vérzek?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Igen a fogamzásgátló nem beszedése után a következő levél fogamzásgátlóig nem lesz 100% védelem.Tehát hiába a vérzés, lehet terhes. Két hét múlva csináljon egy terhességi tesztet.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-06 15:48:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 07:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: