• Folliculus!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktornő! A bőrgyógyászom küldött el pár hónapja hormon vizsgálatra és ultrahangra az aknés bőröm miatt. Szerencsére, mint később kiderült a problémám nem nőgyógyászati. Ám a bal petefészkemben, aminek nagysága 24x15 mm, több apró folliculust találtak. A nőgyógyászomat később meglátogattam, ő közölte velem, hogy ezt kezelni kell és felírta a diane 35-öt. Én félek beszedni ,mert sok rosszat hallottam róla, többek között azt is olvastam, hogy más országban már betiltották. A kérdésem az lenne, hogy egyetért e ennek szedésével vagy esetleg lenne más lehetőségem is. Akár alternatív megoldás is érdekelne. Válaszát előre is köszönöm: Zedka

        WEBBeteg szakértő válasza a follicus témában

        Kedves Zedka!

        Ez attól függ, hogy milyen erősek a pattanásos panaszai. Amennyiben nem olyan nagyfokú a pattanás és a zsíros bőr hajlama, akkor egy kis szoláriummal és kozmetikussal, és persze egy korszerű fogamzásgátlóval ugyanilyen hatást érhet el és nem kell a Dianet szedni. Akkor a Yasminelle szedését javaslom, mivel az szintén jótékony a bőrre és persze igen alacsony homrontartalmú. Szóval mérlegelni kell, de lehet, hogy a Yasminelle és a szolit kellene kipróbálni. Így sovány marad és barna lesz. Csupa kívánatosság!:)

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 10:12:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: