• Cypromix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/Úr! 3 évig szedtem a Mercilon nevű fogamzásgátlót és most az orvosom Cypromixet irt helyette,mert jót tesz a bőrőmnek.Kérdésem: a tájékoztatóban az van irva,hogy csak fogamzásgátlásra nem alkalmas,szedhetem-e 100százalékos biztonsággal?És mennyire erős gyogyszer? Köszönettel: pottom

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kicsit kockázatos csak ezzel védekezni, bár a tapasztalat szerint elég jó a hatásfoka. Mivel azonban ez egy bőrgyógyászati kezelésre kikísérletezett gyógyszer melynek a mellékhatása a fogamzásgátló hatás, ezért nem ez a fő hatása. Olyan mintha bármilyen más gyógyszert szedne a mellékhatása miatt. Nem olyan biztonságos, tehát mint a fogamzásgátlók. Csodát azonban ez sem tud tenni. A Mercilonnak is van bőrhatása, nem is rossz. Zárójelben megjegyezném, hogy ezeket a gyógyszereket / Cypromix ill. Diane 35 /
        a gyártó fél éves kúrákra ajánlja.

         Dr. Csősz György


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-03 22:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: