• Lehetséges terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném megkérdezni, hogy a menstruáció utolsó napjától számított harmadik napon lehetséges e teherbe esni?Nem védekeztünk és gyógyszert sem szedek jelenleg.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A teherbeesés lehetséges, ha nem jött meg a menstruációja, végezzen el egy terhességi tesztet.
        A ciklus bármely napján teherbe lehet esni, de vannak napok, amikor sokkal nagyobb, illetve sokkal kisebb az esély. Erre nem lehet fogamzásgátlást alapozni. Javaslom keressen fel egy nőgyógyász szakorvost, és beszéljék át a lehetséges fogamzásgátló módszereket, nem csak tablettát lehet szedni, hátha megtalálják az Ön számára ideális eszközt.

        Üdvözlettel. Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-31 19:42:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: