• Közti vérzés vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy napja vettem észre,hogy barnás folyásom van.A mensesemnek pár nap múlva kell megjönnie,ez lehet már az?De nem erősödik,csak néha veszem észre.Amúgy 4 éve használok fogamzásgátlót,eddig semmi bajom nem volt,1 hónapon belül voltam nőgyógyásznál.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet előmentruációs vérzés, aminek semmi jelentősége, ha magát nem zavarja. Amennyiben igen és a vérzés erősödik a menzesze előtt, akkor lehet, hogy másik fogamzásgátlót kellene szednie, vagy pedig esetleg egy pár hónap szünetet tartani. Persze ettől még a fogamzásgátló hatás nem csökken és nem szűnik meg, csak éppen most kellemetlen vérzése volt. Mondom ha nem ismétlődik, akkor semmi teendő.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-31 22:01:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: